Δευτέρα - Παρασκευή (9.00-13.30 & 17.30-20.30)

Οσα πρέπει να γνωρίζετε

για Μένα

Βιογραφικό Ηλία Αποστόλου
 Ονομάζομαι Ηλίας Αποστόλου του Κυριάκου  και της Μαρίας και γεννήθηκα στο Βόλο την 11η Οκτωβρίου του έτους 1965 όπου και έζησα μέχρι την αποφοίτησή μου  από το 3ο Γενικό Λύκειο  Βόλου.
       Τον Μάρτιο του  1996 αποφοίτησα από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου  Θράκης λαμβάνοντας το πτυχίο μου με βαθμό 7.52 (Λίαν Καλώς)
        Η Ιατρική επαγγελματική δραστηριότητα μου ξεκίνησε την 3η Μαΐου  του έτους 1996 στο Κέντρο Υγείας  Ορεστιάδας με την Υπηρεσία Υπαίθρου, την οποία και ολοκλήρωσα την 2α Νοεμβρίου 1997.  Στη συνέχεια διορίστηκα στην Παθολογική Κλινική του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου προκειμένου να ολοκληρώσω την διετή  άσκηση στην Παθολογία και τον Ιανουάριο του έτους 2000 διορίστηκα στην Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης  ως ειδικευόμενος ιατρός καρδιολόγος  έως την 25η Ιανουαρίου 2004,όπου και ολοκλήρωσα την μεταπτυχιακή άσκηση μου στην Καρδιολογία. Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Πανεπιστημιακή Κλινική  δραστηριοποιήθηκα σε πολλά εξειδικευμένα επιστημονικά προγράμματα τόσο Ελληνικά όσο και Διεθνή. Επίσης έλαβα μέρος σε πολλά επιστημονικά συνέδρια είτε ως εισηγητής, είτε ως μέλος της επιστημονικής ερευνητικής ομάδας είτε τέλος ως σύνεδρος.  Στις 30 Μαρτίου του 2004 κατόπιν εξετάσεων έλαβα τον τίτλο της Ιατρικής Ειδικότητας στην Καρδιολογία.
         
       Από την 1η Απριλίου του 2004 είμαι ιδιώτης καρδιολόγος διατηρώντας ιατρείο στον 1ο όροφο στην  οδό Αίνου 3 στην Κομοτηνή. Έκτοτε είμαι μόνιμο μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Καρδιολογικής Εταιρίας,          
     Επί σειρά ετών διετέλεσα  θεραπευτής και ελεγκτής ιατρός του ΟΑΕΕ καθώς και ελεγκτής ιατρός του ΕΟΠΥΥ. Από 01-01-2012 ως σήμερα είμαι θεραπευτής ιατρός καρδιολόγος του ΕΟΠΥΥ
Είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας στο Πανεπιστήμιο Frederick με βαθμό άριστα.
     Είμαι γνώστης τριών ξένων γλωσσών
    • Αγγλικά σε επίπεδο Proficiency
    • Γαλλικά σε επίπεδο Certificat
    • Ιταλικά σε επίπεδο Superiore
Είμαι γνώστης χειρισμού και προγραμματισμού Η/Υ.
Είμαι παντρεμένος με την συμβολαιογράφο  Ολυμπία Δανιηλίδου, με την οποία έχουμε δύο παιδία τον Κυριάκο και την Δήμητρα.

 

Σύντομη Αναδρομή

στο Ιατρικό μου... ιστορικό

 

1996

Αποφοίτηση από την Ιατρική Σχολή του Δημοκρίτειου  Πανεπιστημίου  Θράκης

 

1996 - 1997

Κέντρο Υγείας  Ορεστιάδας

1η ιατρική επαγγελματική δραστηριότητα.

 

2000 - 2004

Πανεπιστημιακή Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

ειδίκευση ιατρός καρδιολογίας.

 

1η Απριλίου του 2004

Ιδιώτης Καρδιολόγος

Ιατρείο στον 1ο όροφο στην  οδό Αίνου 3 στην Κομοτηνή.